hirdetés
Belföld

Gázspray-s csínytevést gyanítottak a Miskolc Plázában

Egy vásárló hétfőn megijedt egy általa, és elmondása szerint mások által is érzett furcsa szagtól a Miskolc Plázában járva, ezért kimenekült onnan. Arra gyanakszanak, fiatalok szórakoztak gázspray-vel.

Gázspray-s csínytevést gyanítottak a Miskolc Plázában
hirdetés

A vásárló úgy emlékezett vissza, hogy az általa fullasztónak és szúrósnak jellemzett szagot mások is érezték, és néhányan azonnal ki is rohantak. A Borsnak nyilatkozó személy elmondta azt is, hogy a szagtól köhögni, hörögni kezdtek.

A bevásárlóközpont diszpécsere ugyan azt mondta, valóban lehetett érezni furcsa szagot, de nem kellett kiüríteni a bevásárlóközpontot, nem okozott komolyabb problémát a dolog, és pánik sem tört ki. Szerintük fiatalok fújtak gázsprayvel a légkondicionáló berendezésbe csínytevésből.

A katasztrófavédelmet is megkereste a lap, ahonnan azt a tájékoztatást kapták, hogy hasonló esetekben, amíg még nem tudják, milyen anyagról van szó, a katasztrófavédelmi mobillabort a helyszínre küldik, s az ott megállapítja, hogy van-e, s ha igen, mennyi, és milyen egészségre ártalmas dolog a levegőben. Ilyenkor az anyagot felszámolják, összegyűjtik, illetve ártalmatlanítják valamivel.

Amennyiben egyébként valaki tényleg gázsprayt fújt a pláza légkondijába, úgy bűncselekményt követett el.

hirdetés

A Borssal a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy az ügyben nem indult eljárás.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés