hirdetés
Belföld

Felfüggesztették a vonattal ütköző volt focista ellen indított eljárást

Megúszhatja a büntetést az a volt labdarúgó, aki januárban egy vasúti átkelőnél autójával egy vonattal ütközött – írja a Blikk.

Felfüggesztették a vonattal ütköző volt focista ellen indított eljárást
hirdetés

Egy évre felfüggesztette az ügyészég az eljárást, amelyet egy volt focista ellen indított, amiért az egy vasúti átkelőnél autójával vonatnak ütközött – számol be róla a Blikk. A lap szerint amennyiben a férfi a következő időszakban nem követ el bűncselekményt, úgy az esetnek nem lesz rá vonatkozó következménye.

Az ügyészség a lap megkeresésére közölte, hogy a közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt indult eljárást egy évre felfüggesztették a gyanúsítottal szemben, így ha az adott időszakban a gyanúsított újabb, szándékos bűncselekményt követ el, amiért gyanúsítottként kihallgatják, ez ügyben is elrendelik az eljárás folytatását. Más esetben azonban megszüntetik ezt az eljárást.

A döntés során figyelembe vették a gyanúsított büntetlen előéletét és beismerő vallomását, valamint azt is, hogy megbánta a tettét.

Az eset még ez év január nyolcadikán este történt, amikor is a vasúti átkelőnél a volt sportoló a közeledő szerelvényt feltehetőleg nem észlelve a fénysorompóval fel nem szerelt vasúti átjáróba hajtott. A balesetben senki nem sérült meg, az autóban azonban jelentős károk keletkeztek.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés