hirdetés
Belföld

Év végéig a SZÉP-kártya alszámlái között szabad lesz az átjárás

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebookon jelentette be a rendkívüli SZÉP-kártyás változást.

Év végéig a SZÉP-kártya alszámlái között szabad lesz az átjárás
hirdetés

Arról tett bejelentést a Facebookon Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, hogy az év végéig szabadon átjárhatóak lesznek a SZÉP-kártyák egyes alszámlái – szúrta ki az InfoStart.hu.

A kormányszóvivő a közösségi oldalon megosztott bejegyzésében közölte, hogy jövő hét vasárnaptól változnak a SZÉP-kártyára vonatkozó szabályok.

Ennek értelmében a kártyán átjárás lesz a különböző alszámlák között.

A Magyar Közlönyben megjelent rendelet szerint például fel lehet használni akár melegételre vagy kulturális célokra is a szálláshelyre kapott béren kívüli juttatást – de csak 2021. december 31-ig.

<div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/alexandraszentkiralyi.gov/posts/302196234628251" data-width="500" data-show-text="true"><blockquote cite="https://www.facebook.com/alexandraszentkiralyi.gov/posts/302196234628251" class="fb-xfbml-parse-ignore"><p>Az év végéig szabad lesz az átjárás a SZÉP-kártya egyes alszámlái között. ❗

Jövő vasárnaptól változnak a SZÉP-kártyákra...</p>Közzétette: <a href="https://www.facebook.com/alexandraszentkiralyi.gov/">Szentkirályi Alexandra</a> – <a href="https://www.facebook.com/alexandraszentkiralyi.gov/posts/302196234628251">2021. április 15., csütörtök</a></blockquote></div>


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés