hirdetés
Belföld

Enyhébb vádakkal kell szembe néznie a pátyi boncmesternek

A Blikk értesülései szerint a korábban szóba kerülő vádaknál várhatóan enyhébbekkel kell szembe néznie a boncmesternek, akinek ingatlanán emberi maradványokat találtak.

Enyhébb vádakkal kell szembe néznie a pátyi boncmesternek
hirdetés

A lap szerint R. Dénest már nem emberi test tiltott felhasználásával, hanem kis értékre elkövetett csalással és a hulladékgazdálkodás szabályainak megsértésével vádolják.

Mint felidézik, korábban az egykor boncmesterként dolgozó férfi pátyi házának kertjében emberi maradványokat találtak lezárt tégelyekben, amit követően a rendőrök napokig helyszíneltek az ingatlannál.

A rendőrség őrizetbe vette a férfit, ám hamar ki is engedték őt, amit követően a boncmester egy vidéki kisvárosba ment, miután pátyi házát a bank hiteltartozás miatt elvette tőle – összegez a Blikk.

Emlékeztetnek arra is, hogy a férfi és ügyvédje korábban is állították, hogy nem történt tiltott szervkereskedelem, s R. Dénes hibája az volt, hogy miután begyűjtötte a kórházakból a maradványokat, azokat pénz hiányában nem vitte a krematóriumba, hanem a kertjében, tégelyekben tárolta.

hirdetés

Ugyanakkor, mivel tudta, hogy ezt sokáig nem teheti meg, azt tervezte, hogy anyagi helyzete jobbra fordulása esetén elviszi azokat a krematóriumba.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés