hirdetés
Belföld

Elhunyt az újpesti gimnáziumban rosszul lett fiatal

Egy újpesti gimnáziumban egy focimeccs előtt lett rosszul egy tizenhét éves fiú a tornateremben, és noha akkor sikerült stabilizálni az állapotát, és kórházba szállították, sajnos ott az igazgató közlése szerint elhunyt.

Elhunyt az újpesti gimnáziumban rosszul lett fiatal
hirdetés

Egy focimeccs előtt váratlanul rosszul lett, és összeesett egy tizenegyedik osztályos fiú egy újpesti gimnáziumban a múlt héten.

A testnevelőtanár és másik két ott dolgozó azonnal megkezdte a segítségnyújtást, és miközben a mentők a jelzésük alapján már útban voltak a helyszínre, a diszpécser útmutatása szerint megkezdték a mellkaskompressziókat is. A hamarosan kiérkező mentők folytatták az újraélesztést, és stabil állapotban szállították kórházba a fiatalt, így remélni lehetett, hogy a fiú rendbe fog jönni.

Sajnos a kórházban a fiatal elhunyt, az iskola igazgatója pedig az iskolarádión keresztül tudatta a tragikus hírt az intézmény tanulóival és dolgozóival – derül ki a Blikk cikkéből.

„Múlt hét szerdán a pályán a játék, a mérkőzés, a küzdelem a győzelemért egy pillanat alatt átváltozott az életért folytatott küzdelemmé. Először három fantasztikusan bátor kollégám kezdte meg az újraélesztést, majd a mentők és a kórház orvosai folytatták az életmentést. És szombatig Ákos szervezete is küzdött az életéért. Sajnos nem sikerült”

hirdetés
  • fogalmazott az igazgató, aki bejelentette, hogy a következő hét tanítási nap a gyászé lesz a gimnáziumban, s lehet az elhunyt diák emléke előtt tisztelegve virágot, gyertyát, mécsest elhelyezni.

Egyúttal kérte, hogy tartsák meg az osztályok a karácsonyi ünnepségéket, hogy ezáltal is megemlékezzenek a fiúról.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Elias_S)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés