hirdetés
Belföld

Elfogtak egy huszonhét éves férfit, aki Gödön megölt egy nőt

A huszonhét éves férfi áldozatát ugyan megműtötték a kórházban, azonban később belehalt a sérüléseibe.

Elfogtak egy huszonhét éves férfit, aki Gödön megölt egy nőt
hirdetés

Augusztus tizenegyedikén éjjel hangos segélykiáltás hallatszott egy már elcsendesült gödi utcában, ahol egy nő azért próbált segítséget kérni, mert párja rátámadt.

A kiáltást hallotta egy éppen hazaérkező, a környéken élő férfi is, aki a hang irányába szaladt, s rákiáltott a támadóra, aki erre menekülni kezdett a helyszínről.

A rendőrség közleménye szerint a férfi az árokban hagyott, összeszurkált nőhöz a segítségére siető férfi mentőt és rendőrt hívott, azonban hiába végeztek azonnal műtétet a kórházban a harmincnégy éves, életveszélyes és kritikus állapotban lévő nőn, végül sajnos elhunyt.

A dunakeszi járőrök a helyszínre érve végigjárták a környéket és a támadó menekülési útvonalát, s igyekeztek minél több információt összegyűjteni, noha már akkor sejthető volt, hogy ki volt a tettes.

Az áldozat néhány hónappal korábban ismerkedett meg a huszonhét éves férfival, a kapcsolatuk azonban az utóbbi időben megromlott, s a férfi rendszeresen fenyegette a párját, valamint nem engedte, hogy véget érjen a viszonyuk.

„Az első számú gyanúsítottá tehát az a 27 éves férfi vált, akiért tűvé tették az egész várost, végül 1 óra 50 perc körül, közel 2 kilométerre a helyszíntől elfogták. A bűncselekmény eszközét, a véres pillangókést menekülési útvonalán, egy mogyorófa mögött megtalálták a rendőrök”

  • írják a közleményben.

Kihallgatásán a dunakeszi illetőségű K. László nem tett vallomást, és nem válaszolt a neki feltett kérdésekre sem. Őrizetbe vették őt, s előbb emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellene, majd a nő halálát követően emberölés bűntettévé minősítették át a tettét. Kezdeményezték a férfi letartóztatását.

(A borítókép forrása: pixabay.com)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés