hirdetés
Belföld

Elfogták a feltételezett kőbányai gyilkost

A rendőrség közölte, hogy elfogták azt a huszonkét éves férfit, aki a feltételezés szerint megölt Kőbányán egy nőt. Közben a sajtóban arról jelentek meg információk, hogy egy háromgyermekes anya az áldozat, akinek gyermekei is jelen voltak, amikor a gyilkos a nőre támadott.

Elfogták a feltételezett kőbányai gyilkost
hirdetés

A kőbányai Harmat utcában egy társasházi lakásban december harmincadikán valamivel este hat óra előtt olyan súlyosan bántalmaztak egy nőt, hogy később a kórházban a szakszerű ellátás ellenére életét vesztette. A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást, amivel együtt az elkövető felkutatását is megkezdték.

A rendőrök rövid időn belül azonosították az emberölés elkövetésével megalapozottan gyanúsítható huszonkét éves budapesti K. Dánielt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki, s december 31-én 18 óra 20 perckor el is fogták őt a XVII. kerületben. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

Mint a Blikk írja, az áldozat sajtóinformációk szerint egy negyvenkét éves, háromgyermekes édesanya, akinek három gyermeke is a lakásban tartózkodott, amikor a nőt a támadás érte, sőt, egyes beszámolók szerint a nő gyermekei szeme láttára történt az eset.

A helybéliek elmondása szerint a nő és három gyermeke igen visszahúzódó életet éltek, nem volt velük probléma. A támadóról annyit mondtak el, hogy ő is ugyanabban a lépcsőházban élt, de egyelőre nem tudni, miért támadott – sajtóinformációk szerint késsel – a nőre.

hirdetés

Az esetet követően úgy tudni, az apa vitte el a gyermekeket a lakásból.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés