hirdetés
Belföld

Egy vadász halálosan megsebesített egy férfit a lakott területre tévedt lövedékkel

A lövés ugyan nem az áldozat ellen irányult, a városban gyanútlanul beszélgető férfi azonban életét vesztette annak következtében.

Egy vadász halálosan megsebesített egy férfit a lakott területre tévedt lövedékkel
hirdetés

Újfehértón halálosan megsebesült egy férfi, miután egy, a közelben lévő vadász egy vadra leadott lövése célt tévesztve két kilométerrel távolabb, a település sűrűn lakott utcájában eltalálta őt – számolt be róla a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy a vadász nem tudott arról, hogy egy ember halálát okozta, és csak akkor szembesült e ténnyel, amikor a rendőrök felkeresték őt, és ismertették vele, hogy mi történt.

Egy helybéli nő a lapnak felidézte, hogy éppen a kertben ült, amikor az áldozatot meglőtték, és noha a lövést nem hallotta, látta, hogy valaki fekszik a kocsi és a kerítés között – ekkor viszont még nem sejtette, hogy mi történt. Később hallotta, látta a mentők érkezését, valamint a rendőrségi helyszínelést.

Egy másik környékbeli megdöbbenve vetette fel a kérdést, hogy egyáltalán miként fordulhatott elő ilyen baleset, s hogy miért fordíthatta valaki a város irányába a fegyvert.

hirdetés

A lap információi szerint az áldozat éppen a lányával beszélgetett a háza udvarán, amikor a lövedék eltalálta őt.

Ilyen lövedéket egyébként a lap szerint jobbára nagyvadak kilövéséhez szoktak használni, és olyan veszélyes, hogy még egy lóval is képes másodpercek leforgása alatt végezni.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy bűnügyi osztályuk az újfehértói haláleset körülményeit büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés