hirdetés
Belföld

Egy nő és 40 éves fia megvertek egy gyereket, aki a dudálás miatt szólt

Egy kisfiú a járdáról tett megjegyzést a dudálás miatt, a 61 éves nő és 40 éves fia pedig ezen feldühödve megütötték és kényszerrel az iskolaigazgató elé ráncigálták a rémült gyereket. Pénzbüntetést kaphatnak az elkövetők.

Egy nő és 40 éves fia megvertek egy gyereket, aki a dudálás miatt szólt
hirdetés

A Szolnoki Járási Ügyészség egy 61 éves törökszentmiklósi nővel és egy 40 éves férfival szemben emelt vádat garázdaság és könnyű testi sértés miatt, ugyanis az anya-fia páros tavaly szeptemberben megvert egy iskolásfiút – derül ki a 24.hu cikkéből.

Nagy Lajos, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség szóvivője szerint az autót vezető nő Törökszentmiklóson, a Hunyadi János úton egy óvoda előtt elhaladva hosszasan dudált, mire a járdán a kerékpárját toló iskolás fiú azt kiáltotta oda neki, hogy ne dudáljon.

A nő erre hirtelen fékezve megállt, fia pedig az anyósülésről kipattanva hangosan számon kérte a gyereket, hogy milyen jogon szól bele abba, hogy mások hogyan vezetnek. A nő sem volt rest, és az autóból kiszállva arcon ütötte a gyereket, és kiabálva követelte a bocsánatkérést tőle.

A fiú eleget tett a nő követelésének, mire az azt felelte neki, hogy „Nincs bocsánat!”, s tenyérrel nagy erővel szájon vágta az ijedt gyermeket. Olyan erővel ütötte meg a nő és fia a fiút, hogy felrepedt a szája, és az ajkán pontszerű bevérzések keletkeztek.

hirdetés

Mindez még nem volt elég a nőnek és fiának; a férfi követelte, hogy a gyerek megmondja, melyik iskolába jár, majd amikor ezt is megtette, a férfi karon ragadta, és az iskola igazgatójához ment fele.

Ott aztán az igazgatót is kérdőre vonta, méghozzá arról, hogy hogyan tanítják ők a tanulókat a közlekedési szabályokra. Ezt követően a férfi kiment az iskola épületéből.

Az elkövetőkre az ügyészség pénzbüntetést kért.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Free-Photos)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés