hirdetés
Belföld

Egy lőtéren végzett magával egy fiatal férfi

Tragikus lépésre szánta el magát egy 20 év körüli férfi szombaton, miközben egy budapesti lőtéren tartózkodott.

Egy lőtéren végzett magával egy fiatal férfi
hirdetés

Fejbe lőtte magát egy fiatal férfi egy budapesti lőtéren szombaton – írja a Telex.hu a lőteret üzemeltető céget vezető Gál János által is megerősített információira hivatkozva.

A cég vezetője a portálnak nyilatkozva elmondta, hogy előzőleg semmilyen jel nem utalt arra, hogy a fiatalember – aki először járt náluk – maga ellen fordulna, sőt, a foglalásnál még smiley-kat is küldött.

Gál János megjegyezte azt is, hogy a lőterük szigorú jogszabályok szerint működik, és olyan magas szintű szakmai munka folyik náluk, hogy az ilyen esetekben azonnali orvosi segítséget nyújtanak.

Szavaiból kiderült az is, ez nem az első ilyen eset – tavaly egy alkalommal a mentők egy sérültet stabil állapotban vitték kórházba a lőttérről, sajnálatos módon azonban ő is elhunyt.

hirdetés

A cégvezető kitért rá, hogy a lőtér használói szigorú oktatásban részesülnek, és a lövés alatt végig mellettük tartózkodik egy lövészvezető.

A lap szerint ez esetben is volt lövészvezető a magát végzetes lépésre elszánó fiatalember mellett, azonban miután a lőlapra leadott néhány lövést, a fiú maga ellen fordította a fegyvert.

A portál a BRFK tájékoztatása alapján azt írta, hogy a Tevékenység-irányítási központba október harmadikán 19 óra 27 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy terézvárosi lőtéren egy férfi fejbe lőtte magát. A fiatalembert a rendőrségi tájékoztatás szerint a mentők a kórházba vitték, ám ott belehalt a sérüléseibe.

Az incidenssel összefüggésben a BRFK Életvédelmi Osztálya foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés