hirdetés
Belföld

Egy 24 éves férfitól vehette a kábítószert az ablakon kizuhant fiú társasága

Egy huszonnégy éves férfi adta el a megalapozott gyanú szerint a kábítószert azoknak a fiataloknak, akiknek a társaságában bulizó egyik tizenhét éves fiú kizuhant az ablakból. A gyanúsított letartóztatását indítványozza a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség.

Egy 24 éves férfitól vehette a kábítószert az ablakon kizuhant fiú társasága
hirdetés

Egy huszonnégy éves férfi a megalapozott gyanú szerint május kilencedikén a VIII. kerületi Kálvária téren delta-9-THC, amfetamin és LSD hatóanyag-tartalmú anyagokat adott el egy fiatalokból álló, s aznapra az érettségijük ünneplésére készülő társaság egyik tagjának – írják az ügyészség.hu oldalon megjelent közleményben.

A gyanúsítottat a Budapesti Rendőr-főkapitányság példás gyorsasággal azonosította, elfogta, illetve csekély mennyiségű kábítószer kereskedelmének vétsége miatt gyanúsítottként kihallgatta.

A kerületi ügyészség – a nyomozó hatóság előterjesztése alapján – indítványt tett a gyanúsított letartóztatására, ugyanis megalapozottan feltételezhető, hogy a férfi, amennyiben szabadlábon hagynák, megszökne, a bizonyítást jogellenesen befolyásolná, illetve hasonló bűncselekményt követhetne el.

A kényszerintézkedés kérdésében a Fővárosi Törvényszék illetékességi területén működő nyomozási bíró várhatóan szombaton dönt.

hirdetés

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, nemrégiben kizuhant az ablakon egy tizenhét éves fiatal, miközben barátaival bulizott, akik a sikeres érettségit ünnepelték egy panzióban. A fiú szemtanúk szerint egy verekedést követően ugrott ki.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés