hirdetés
Belföld

Családja tudni akarja az igazat a pásztói kismama halálával kapcsolatban

Egyelőre csak annyit tudni a fiatal kismama halálával kapcsolatban, hogy a kórházban olyan szerencsétlenül esett el, hogy meghalt. A nőt családja és négyéves kislánya várta volna haza…

Családja tudni akarja az igazat a pásztói kismama halálával kapcsolatban
hirdetés

Múlt hét szerdán elhunyt egy huszonhárom éves pásztói kismama a salgótarjáni kórházban, halála körülményeiről azonban egyelőre igen szűkszavúan nyilatkoznak az intézmény részéről. A Blikk szerint a szülőknek is csak annyit mondtak el, hogy a nő olyan szerencsétlenül esett el, hogy egy szekrény sarkába beütötte a fejét, s elhunyt.

A család mindenesetre elszántan tudni szeretné a teljes igazságot.

A lapnak nyilatkozva elmondták, hogy a nő hathetes terhes volt, és ugyan nagyon boldog volt, amikor kiderült, hogy várandós, hamarosan hatalmas fájdalmai lettek, ami miatt kórházba vitték őt.

Onnan két nap után kiengedték, noha a panaszai nem szűntek meg, sőt, már szinte mozdulni sem tudott. Fájdalmai miatt szülei visszavitték őt a kórházba múlt hét hétfőn.

„Nem igazán örültek nekünk az orvosok és a nővérek sem, szinte könyörögni kellett, hogy ott maradhasson. Szerdán hajnalban még beszéltem vele, úgy volt, hogy végre elviszik ultrahangra, de ebből már nem lett semmi. Csak a telefont kaptam, hogy meghalt”

– idézték fel a történteket a szülők.

Megjegyezték, hogy bosszúvágy nincs bennük, viszont elszántan igyekeznek kideríteni az igazat. A rendőrségen is feljelentést tettek, s abban bíznak, hogy a nő szobatársait is kihallgatják, akik láthatták, hogy pontosan mi is történt.

Az eset körülményeit jelenleg már a rendőrség és a kórház is vizsgálja, de az ügy lezárultáig nem osztanak meg további információkat.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Silvia Tormo)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés