hirdetés
Belföld

Bajba jutott idős férfin segítettek a rendőrök

Egy idős férfin segítettek a rendőrök, miután a bajba jutott telefonált, hogy felborult egy földúton az elektromos kerekesszékével.

Bajba jutott idős férfin segítettek a rendőrök
hirdetés

Június huszonegyedikén, vasárnap délelőtt tizenegy óra körül érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére az esettel összefüggésben.

Ekkor egy székesfehérvári férfi telefonon kért segítséget, mert a földútról letérve árokba dőlt az elektromos kerekesszékével Székesfehérvár határában, és onnan nem tudott önerejéből felkelni – derül ki a police.hu oldalon megjelent közleményből.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai mobiltelefonon felvették az idős férfival a kapcsolatot, de mivel nem értették, hogy mit mond, ezért a helyszínt a bajba jutott leírása alapján nem tudták behatárolni.

Idő közben egy éppen sportoló nő haladt a földúton, aki látta az árokba dőlt férfit és járművét, s értesítette a rendőrséget, valamint betájolta a helyszínt.

hirdetés

A rendőrök ekkor azonnal a 7-es számú főút Székesfehérvárt elkerülő szakasza melletti területre mentek, ahol az Aszalvölgyi árok közelében megtalálták az árokban a járművet és mellette az idős férfit, aki nehezen mozgott.

A bajba jutott idős embert felsegítették, s a mozgássegítő eszközét kiszedték az árokból.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés