hirdetés
Belföld

Az elhunytak egy részének semmilyen alapbetegsége sem volt

Szerdára 213 koronavírusos beteg hunyt el, és 6849 új fertőzöttet találtak. Az elhunytak egy részének semmilyen alapbetegsége sem volt, és fiatalabbak is voltak köztük.

Az elhunytak egy részének semmilyen alapbetegsége sem volt
hirdetés

A koronavírusról tájékoztató kormányzati portálon megjelent adatok szerint egy tizenhat éves lány volt a koronavírus legfiatalabb áldozata az elmúlt huszonnégy órában, neki azonban volt alapbetegsége – agykárosodást és epilepsziát tüntettek fel a portálon.

Az áldozatok megközelítőleg tíz százalékának nem volt semmilyen alapbetegsége a feltüntetett adatok szerint, hiszen a 213 elhunyt közül 27 esetében nem jelöltek meg ilyet – derül ki a 444.hu cikkéből. A legfiatalabb, alapbetegség nélkül elhunyt koronavírusos áldozat az elmúlt egy napban egy 24 éves személy volt, rajta kívül heten voltak 50 évesnél fiatalabbak, s alapbetegségben nem szenvedők.

A közelmúltban egy huszonnégy éves, ismert alapbetegséggel nem küzdő férfi, egy 32 éves, agyhártyagyulladásban és daganatos megbetegedésben szenvedő nő, egy alapbetegséggel nem küzdő 32 éves nő, illetve egy 35 éves, kóros elhízással küzdő férfi hunyt el koronavírus-fertőzést követően.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés