hirdetés
Belföld

Apja elképzelhetőnek tartja, hogy esetleg kilökték a másodikról kizuhant fiút

A szemtanúk szerint egy verekedést követően ugrott le a második emeletről a tizenhét éves Richárd, a fiú apja azonban azt sem tartja kizártnak, hogy esetleg dulakodás közben lökhették ki őt.

Apja elképzelhetőnek tartja, hogy esetleg kilökték a másodikról kizuhant fiút
hirdetés

A tizenhét éves fiatalt házibuliba hívták a nála idősebb barátai egy panzióba, ahol ők éppen a sikeres érettségit készültek ünnepelni. A fiú beszállt két fiatal mellé egy autóba, majd elhajtottak, azonban hajnali kettőkor egy lány felhívta a fiú szüleit, és azt mondta, Richárd rosszul van, és menjenek érte – idézi fel a Blikk.

A férfi korábban azt mondta, fiának eltört a nyakcsigolyája és a gerince, illetve a tüdeje is olyan súlyosan megsérült, hogy emiatt gépi lélegeztetésre szorult. A fiatal koponyasérülést is szenvedett, ami miatt vérömleny keletkezett az agyában. A Blikk azt írja, hogy az orvosok erőfeszítései ellenére a fiúnál beállt az agyhalál.

A fiatal apja a rendőrségen tudta meg, hogy fia drog hatása alatt kiugrott a második emeleti apartman ablakán, miután első próbálkozását egy lány megakadályozta. Második alkalommal azonban – miután a fiú verekedésbe keveredett az egyik fiatallal – másik szobába szaladt, feltépte az ablakot, majd kiugrott. A lap szerint a rendőrséget azért hívták, mert a társaság tagjai szétverték a panzió berendezését.

Fiáról szólva az apa elmondta, hogy Richárd korábban sosem próbálta ki a tudatmódosító szereket, sőt, megvetette őket, azon felül pedig focizott is, és ősztől az érdi felnőttcsapatnál folytathatta volna. Éppen ezért, s mert fiát olyan embernek ismerte, akinek voltak álmai és céljai, nem érti, miként vették rá barátai a drogfogyasztásra, és azt is nehezére esik elhinni, hogy magától ugrott ki az ablakon. Elképzelhetőnek tartja viszont, hogy a verekedés végén kilökték a fiát.

hirdetés

A férfi azt mondta, a nyomozóktól úgy értesült, hogy fia három barátját és egy lányt is kihallgattak, akiknél kábítószert is találtak.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés