hirdetés
Belföld

Állítólag korábban már többször fenyegetőzött a nyíregyházi gyilkos

Helyiek szerint a nyíregyházi kettős gyilkosság elkövetője korábban már többször járt a panziónál, ahol fenyegetőzött is, de arra nem számítottak, hogy tragédiába fordulhat át a dolog.

Állítólag korábban már többször fenyegetőzött a nyíregyházi gyilkos
hirdetés

A gyilkosság elkövetésével gyanúsított negyvenkét éves H. Miklós már nem először járhatott a panzióban, a kamera felvételein ugyanis a Blikk információi szerint más alkalommal is látható. A felvételek másolatát a rendőrök elvitték a szálláshelyről, ahol a kettős gyilkosság történt.

A lapnak egy helybéli azt mondta, hogy már korábban is többször látták arrafelé a feltételezett gyilkost, aki gyakran fenyegetőzött a későbbi áldozatnál, és kisebb szóváltás, dulakodás is előfordult már közöttük tudomása szerint. Mindazonáltal ő maga sem számított volna arra, hogy az egyébként félénkek látszó férfi így állna bosszút.

A Blikk felidézi, az ügyészség közleménye szerint a gyanúsított féltékenységből ölt, de helyi pletykák szerint elképzelhető az is, hogy egy félreérthető kamerafelvétellel akarták valójában zsarolni a fiatalabb áldozatot.

H. Miklós, aki engedéllyel tartott vadászpuskával ölte meg a két férfit, a Nyíregyházi Járásbíróság döntése szerint egyelőre szeptember huszonnyolcadikáig letartóztatásban marad.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés