hirdetés
Belföld

A tornateremben esett össze egy 17 éves fiú

A tornateremben esett össze egy tizenhét éves fiú egy IV. kerületi gimnáziumban szerda délután, tanára sietett a segítségére.

A tornateremben esett össze egy 17 éves fiú
hirdetés

Szerda délután minden előzetes panasz nélkül összeesett egy tizenhét éves fiú egy újpesti gimnázium tornatermében – írja a Blikk az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán megjelent bejegyzés alapján.

A történtek miatt azonnal értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik el is indultak a helyszínre. Megérkezésükig a tornatanár a mentésirányító által közöltek alapján kezdte vizsgálni az eszméletlen, akkor még lélegző fiút.

A gimnáziumhoz már több mentőegységet is riasztottak, amikor váratlanul összeomlott a fiatal légzése, így a telefonon kapott instrukciók alapján a tornatanár azonnal megkezdte az újraélesztést.

A mentők rövidesen megérkeztek, így emelt szinten folytatták az ellátást. Közel egy órán keresztül küzdöttek a helyszínen a fiú életéért.

hirdetés

Az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak és a szakszerű segítségnek köszönhetően szerencsére a fiút már stabil állapotban szállíthatták kórházba.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Hans Braxmeier)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés