hirdetés
Belföld

A pátyi boncmester fia úgy véli, az adósság vezetett a történtekhez

A pátyi boncmester a fia szerint azért tárolta az emberi testrészeket a kertjében, mert adóssága olyannyira rányomta a bélyegét az életére, hogy a megadott testrészeket sem szállította el a kellő időben megsemmisítésre.

A pátyi boncmester fia úgy véli, az adósság vezetett a történtekhez
hirdetés

A boncmesternek a végtagokat megsemmisítésre el kellett volna szállítania, azonban azonnali hatállyal el kellett költöznie otthonából, s igyekezett rendezgetni az életét is, a pénzét is – tudta meg a Bors a férfi fiától.

„Apámat megnyomorították, ellehetetlenítették, ő pedig megpróbált a helyzetéből kievickélni. Apa anyagilag teljesen padlóra került”

- összegzett a boncmester fia, aki szerint apja 2007-ben elvesztette az autóját, s bebukta a lakáshitelét is, amivel lényegében mindene odaveszett. Jelenleg pedig hatvan év felett jár, tehát még száz évig kellene élnie, hogy a nyugdíjából vonni tudják a hiteltartozását.

A férfi a fia elmondása szerint korábban 20 millió forintot vett fel, azonban a pénzintézet már százmilliót követel tőle. Mindeközben a fővárosi klinikán, ahol dolgozott, arra hivatkozva bocsátották el őt, hogy megszűnt a pozíciója, később azonban mégis felvettek utána egy másik dolgozót.

hirdetés

„A munkája mellett közel húsz évig sikeresen vezette a halottszállításra, illetve az amputált testrészek megsemmisítésre vitelére szakosodott vállalkozását, és nem volt semmi problémánk. Amikor összecsaptak a feje felett a hullámok, valamiért nem vitte el időben a végtagokat a megfelelő helyre”

- fogalmazott a férfi fia, aki szerint akkor kezdődött minden probléma, amikor apja elveszítette feleségét, miután a nő szívinfarktust kapott, s csak viszonylag hosszú idő múltán hívott hozzá mentőt a kiérkező orvos. A nő életét azonban akkor már nem tudták megmenteni a kórházban.

A lap egy – neve elhallgatását kérő – szakértő szavai alapján azt írta, hogy feltételezhető, hogy a férfi megkapta a kórházaktól az elszállításért és megsemmisítésért járó pénzt, azonban nem vitte el a végtagokat a megsemmisítésre, s a szolgáltatásnak ezt a részét így nem is fizette ki.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés