hirdetés
Belföld

A Fidelitas egyik vezetője termeszthetett kannabiszt Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhelyen a Fidelitas egyik vezetője sajtóhírek szerint nem tartotta olyan fontosnak, hogy le legyen nyírva a „fű”.

A Fidelitas egyik vezetője termeszthetett kannabiszt Hódmezővásárhelyen
hirdetés

Egy korábbi rendőrségi közlemény szerint Hódmezővásárhelyen 350 tő kannabiszt találtak a rendőrök egy idős házaspár tanyáján, s a házaspár mellett egy huszonhét éves férfit fogtak el.

A Telex értesülése szerint a hódmezővásárhelyi Fidelitas alelnöke az őrizetbe vett huszonhét éves férfi, azt az értesülést pedig Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester is megerősítette, hogy a Fidelitas egy vezetőjéről van szó.

„Akkor, amikor Orbán Viktor kijelenti azt, hogy a gyerekektől el a kezekkel, akkor gondoljon arra is, hogyha a Fidesz ifjúsági szervezetének egyik vezetője kannabiszt termel, akkor egy Fidelitas által is támogatott, szponzorált – mondjuk – stadionrendezvény, az már egy korántsem ártatlan politikai rendezvény”

  • idézi a Blikk a polgármester szavait, aki hozzátette azt is, hogy meglátása szerint messzemenő következményei kell, hogy legyenek az esetnek.

Egyelőre a Telex megkeresésére a helyi Fidelitas elnöke, mivel nem volt otthon, nem reagált, s nem sikerült elérni az alelnököt sem. A csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely nem tudott információval szolgálni az értesülésekkel kapcsolatban, mivel elmondása szerint nem tud ilyen esetről.

(A borítókép forrása: police..hu)


hirdetés

További híreink