hirdetés
Belföld

A bejelentők nem nézték meg a „beteget”, különös fejleménnyel ért véget az eset

Mindenki talált valami kifogást, amiért nem ment oda az „eszméletlen személyhez”, amikor viszont a mentők kivonultak a helyszínre, különös dologra jöttek rá…

A bejelentők nem nézték meg a „beteget”, különös fejleménnyel ért véget az eset
hirdetés

Több autóvezető is felhívta a mentőszolgálatatot egy eszméletlen ember miatt, azonban egyikük sem szeretett volna megállni, és megnézni, hogy egyáltalán mi a helyzet a bajba jutottal.

Az esetről Facebook-oldalán számolt be az Országos Mentőszolgálat. Mint írták, a Veszprémi Mentésirányításra a hétvégén több bejelentés is érkezett arról, hogy Hajmáskéren, nem messze a benzinkúttól látszólag egy eszméletlen ember fekszik az út szélén.

A mentésirányítók kérték a bejelentőket, hogy álljanak félre, és vizsgálják meg a beteget, ezt azonban egyikük sem volt hajlandó megtenni.

A bejelentők olyan válaszokkal hárították el a mentésirányítók kérését, hogy azért nem tudnak megállni, mert jönnek mögöttük, vagy éppen, már azt is elegendő jótettnek tartották, hogy egyáltalán telefonáltak, s nem értették, miért éppen nekik kellene még megállniuk is.

hirdetés

Ettől függetlenül természetesen azonnal elindultak a mentők a helyszínre, riasztást adtak a SzívCity Applikáción keresztül a környékbeli elsősegélynyújtóknak, továbbá a benzinkutat is próbálták elérni telefonon.

Perceken belül kiért az esetkocsi, így kiderült, hogy nem is egy bajba jutott ember, hanem csak egy fóliába tekert drótháló volt az út szélén. Ezt vélhették messziről emberi alaknak a bejelentők.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Manfred Antranias Zimmer)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés